Muğla bir depremle daha sallandı

Muğla Son 24 Saatte Ardı Ardına Depremlerle Sarsıldı

Muğla, son 24 saat içinde ardı ardına depremlerle sallandı. İlk deprem, Muğla’nın merkez üssü Karacaören’de saat 09.32’de meydana geldi ve büyüklüğü 3.0 olarak açıklandı. Depremin derinliği ise 6.4 kilometre olarak belirlendi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ise sabah 04.30’da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bir önceki gün akşam saatlerinde ise Muğla’nın merkez Menteşe ilçesinde yine 4 büyüklüğünde başka bir deprem yaşandı.

Related Posts

Dilan Çıtak trafikte terör estirdi! Polisin üzerine sürdü, ateş açılarak durduruldu

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı şarkıcı Dilan Çıtak, Bodrum’da emniyet şeridinde ilerlerken polisin dur ihtarına uymadı. Aracını polisin üzerine süren Çıtak’ı polis havaya ateş ederek durdurdu.

‘Devlet bizi terk etti’: Musluklarından zehir akan ülkede 16 belediyenin başkanı isyan bayrağını çekti

İçme sularında izin verilenin katbekat üzerinde ‘sonsuz kimyasal’ tespit edilen 16 belediye, devletin sorumluluktan kaçtığını iddia ederek hem hukuki hem de fiili bir mücadele başlattı.

MHP’den sonra DEM Parti’nin de üyeleri belli oldu

TBMM’de kurulacak komisyon için MHP’nin ardından DEM Parti de katılacak isimleri açıkladı.

“God of War” dizisi, oyunun tonuna sadık kalacak

Kratos ile oğlu Atreus’un duygusal yolculuğunu ekrana taşıyacak God of War dizisi, oyunun dramatik tonuna sadık kalacak ve 2026’da izleyiciyle buluşacak.

İngiltere kabinesi Gazze için acil toplanacak

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, yaz tatilinde olan kabinesini Gazze’deki insani durumu ele almak üzere bu hafta acil toplantıya çağıracak.

Kars’ta gün doğumu büyüledi

Doğu Anadolu’nun kadim şehri Kars, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte adeta kartpostallık manzaraya büründü.