Miraç Kandili’nde Yuşa Tepesi’ne Yoğun İlgi

Miraç Kandili Kutlamaları Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Miraç Kandili dolayısıyla birçok insan, kutsal mekanlara ve camilere akın etti. İstanbul’un dört bir yanında düzenlenen kandil programlarına yoğun ilgi gösterildi. Özellikle Yuşa Tepesi’nde gece geç saatlere kadar devam eden kutlamalara katılım oldukça yoğundu.

İstanbul’da, Hz. Yuşa Türbesi’ne yapılan ziyaretlerde dualar edilerek kandil gecesi idrak edildi. Yuşa Tepesi’ne gelen vatandaşlardan Furkan Tosun, “Bugün Miraç Kandili’ni Hazreti Yuşa Aleyhisselam ile birlikte kutlamak için buraya geldik. Dualarımızı ettik, hep birlikte bu mübarek gecenin tadını çıkarıyoruz. Allah’tan bize Miraca çıkmayı nasip etmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Diğer bir ziyaretçi Muhammet Ekingöz ise, “Burada olmaktan çok mutluyum. Tövbe etmek için geldik ve Allah’a şükrettiğimiz günahlarımızı affettik. Şimdi evimize dönüp namazlarımıza başlayacağız. Allah’ın tüm ibadetlerimizi kabul etmesini diliyorum.” dedi.

Ahmet Toprak da duygularını şu şekilde dile getirdi: “Allah’ın izniyle buraya gelme fırsatı bulduk. Namazlarımızı kıldık, tövbe ettik ve manevi bir huzur bulduk. Kalplerimiz temizlendi ve bir araya gelerek bu güzel anları paylaşmanın hazzını yaşadık. Allah’tan başka dileğimiz yok.” – İSTANBUL

Related Posts

Hindistan, nükleer başlık taşıyabilme kapasiteli yeni balistik füzesini ‘başarıyla’ test etti

Hindistan, nükleer başlık taşıyabilme kapasitesine sahip orta menzilli “Agni-5” balistik füzesini başarıyla test ettiğini bildirdi. Agni-5, Pakistan ve Çin’e karşı savunma gücünü artırmayı amaçlayan, Hindistan’da üretilen kısa ve orta menzilli balistik füzelerden bir tanesi.

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Barış Pınarı Harekât bölgesi hariç Suriye’ye pasaportla giriş-çıkış başladı

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Barış Pınarı Harekât bölgesi hariç Suriye’ye pasaportla giriş-çıkış başladı

Bilim kurgu filmlerindeki araçları andıran modifiye otomobil trafikten men edildi

Otomobil tutkunu Fatih Mutlu, 10 yıldır kullandığı 1991 model aracını, motor ve şasi bölümünü genişleterek, son 6 ay yaptığı modifiyeyle, kurgu filmlerindeki araçlara benzetti. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri …

İddia: Fahrettin Altun yeni makamına alışmakta güçlük çekiyor; bakanlıklardan 15 minibüs istedi, reddedildi

İddia: Fahrettin Altun yeni makamına alışmakta güçlük çekiyor; bakanlıklardan 15 minibüs istedi, reddedildi

Antalyaspor 1200. Golüne Ulaştı

Antalyaspor, Süper Lig’deki 1200. golünü Nikola Storm ile kaydetti, 1-0 kazandılar.

İsrail güvenlik birimleri Gazze’yi işgal etmenin riskleri konusunda uyarıda bulundu

İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir’in Tel Aviv’de Gazze kentini işgal etme planını onaylamak için bir araya geldiği aktarıldı. İsrail güvenlik birimleri, Katz ve Zamir’le olan toplantıda Gazze’de askeri operasyonları ilerletmenin riskleri hakkında uyarıda bulundu.