Şoför eşine otobüste yaş günü sürprizi: ”Dizlerimin bağı çözüldü’

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Pembegül Tezer (37), şehir içi özel halk otobüsü şoförü olan eşi İbrahim Tezer’e 51. yaş günü dolayısıyla sürpriz kutlama yapmak için harekete geçti. Eşinin sefer saatlerini öğrenen Tezer, pasta alarak 12 yaşındaki oğlu Metin Berk ile Kuruçeşme mevkisindeki durakta otobüsü bekledi.

Eşinin kullandığı otobüs durağa yaklaşınca oğluyla işaret yaparak aracı durduran Tezer, üzerinde mumların yandığı pastayla otobüse binerek kocasının doğum gününü kutladı. Pembegül Tezer, yaptığı açıklamada, eşinin kendilerine verdiği değer ve sevginin karşılığı olarak böyle bir kutlama yaptığını söyledi.

“HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜN”

Etkinlik için Ulaşım Daire Başkanlığından izin aldığını aktaran Tezer, “Eşim çok heyecanlandı. ‘Dizlerimin bağı çözüldü, heyecandan ne diyeceğimi bilemedim.’ dedi. Eşimin de çok hoşuna gitti. Herkes tebrik ediyor. ‘Muhteşem olmuş, hepimizin yüzünü güldürdün. Biz yapamıyoruz, sen yapmışsın, bizi cesaretlendirdin.’ şeklinde olumlu dönüşler aldık. Güzel oldu.” diye konuştu.

Related Posts

İsrail güvenlik birimleri Gazze’yi işgal etmenin riskleri konusunda uyarıda bulundu

İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir’in Tel Aviv’de Gazze kentini işgal etme planını onaylamak için bir araya geldiği aktarıldı. İsrail güvenlik birimleri, Katz ve Zamir’le olan toplantıda Gazze’de askeri operasyonları ilerletmenin riskleri hakkında uyarıda bulundu.

Sandıkta tesadüfen bulduğu belgeyle 300 milyon lira kazandı

65 yıl önce bir sandık içerisinde bulunan ve Osmanlı dönemine ait olduğu belirlenen tapuların gizemi çözüldü. Tarihi Çardaklı Hamamı ve çevresinde bulunan konak arazisini kapsayan tapuların yıllar süren soybağı incelemeleri sonucunda, Osmanlı döneminde yaşayan harem ağası Hüseyin Ağa’ya ait olduğu belirlendi. Aile tarafından açılan davada mahkeme, tapuların tescil edilmesine karar verdi.

Son Dakika… TBMM’nin önünde ‘Beyaz Toros’ yandı!

Son Dakika Haberi… TBMM’nin Çankaya kapısına yakın bir noktada beyaz Toros marka olduğu belirtilen bir araç bilinmeyen bir nedenden yanmaya başladı. Olaya ilişkin ilk belirlemelere göre 1 kişi gözaltına alındı.

Ali Koç kaleci transferini açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, beklenen kaleci transferiyle ilgili açıklama yaptı. Transferle ilgili konuşan Ali Koç, ”Kerem’de pürüzler gideriliyor. Bir de yerli kaleci alacağız” dedi.

Konya’da İller Arası Okçuluk Turnuvası

Konya’da 45 şehirden 561 sporcunun katıldığı okçuluk turnuvası başarıyla tamamlandı.

Pakistan’da Şiddetli Yağış: 307 Ölü

Hayber Pahtunhva’da yağışlar sonucu 307 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı ve kayıp var.