Edip Akbayram’a duygusal veda: Buraya kadarmış öbür yarım…

Sanatçı Edip Akbayram, Yoğun Bakımda Hayatını Kaybetti

Ünlü sanatçı Edip Akbayram, 4 Ocak tarihinden bu yana yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Akbayram’ın 75 yaşındaki vefatı, sevenlerini üzüntüye boğdu.

50 yıllık eşi Ayten Akbayram, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla vefat eden Edip Akbayram’a veda etti. Ayten Akbayram, bir fotoğraf eşliğinde “Buraya kadarmış öbür yarım buraya kadar” notunu paylaştı, sevenlerinden dualarını esirgemedi.

Sanat camiasının büyük kaybı olan Edip Akbayram, uzun yıllar müziğe ve sanata katkı sağlayan bir isimdi. Sevenleri, Akbayram’ı her zaman saygı ve sevgiyle anacaklarını belirttiler.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Zamlar AKP mahallesinin bile içine sinmedi

Memur ve emekli maaşlarına yapılan zam, enflasyon oranının gerisinde kalırken, eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hükümeti uyardı: “Artık toplumun feryadına kulak verin.”

CHP yeni mitinginin adresi belli oldu

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı için her hafta sonu düzenlenen ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerinin bu haftaki adresi belli oldu.

Sadece 3 ülke üretiyor! Altın değil, artık en değerli metal bu

Altın, yıllarca “en kıymetli metal” unvanını elinde tuttu. Ancak piyasalar sessizce yeni bir lideri taçlandırdı: İridyum. Sadece 3 ülkenin üretebildiği bu süper nadir metal, altını ve hatta rodyumu geride bırakarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

Gemlik depremi sonrası uzmanından kritik uyarı: ’60 bin bina hasar görecek’

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Bursa’nın Gemlik ilçesinde iki gün üst üste meydana gelen depremlere ilişkin, 7 ve üzeri deprem uyarısında bulunarak, “İznik-Gemlik Fayı’nda 7 ve üzeri büyüklüğünde bir deprem olursa yaklaşık 60 bin binanın orta ve üzeri hasar göreceği öngörülmektedir” dedi.

Mansur Yavaş, trafiği rahatlatacak iki yeni projenin tamamlandığını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eryaman bölgesinde trafik sorununu hafifletmek amacıyla iki önemli altyapı çalışmasını tamamladıklarını açıkladı.

Bahçeli şifreli konuştu, Mütercimler çözdü: Türkiye’yi ne bekliyor?

MHP lideri Bahçeli’nin “süreç” hakkındaki “bundan geriye dönüş yoktur, aksi halde doğacak sonuçların bedeli vahim ötesidir” sözleriyle ilgili Uluslararası İlişkiler ve Strateji Uzmanı Dr. Erol Mütercimler, dikkat çeken bir yorumda bulundu.