Adana’da Mahkumlar İçin Eğitim Projesi

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ndeki Eğitimi Önemsiyor

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, terör ve yüz kızartıcı suçlar hariç olmak üzere 16 meslek dalında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün takibindeki açık cezaevindeki mahkumların eğitimine büyük önem verdiklerini belirtti.

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesi ile Adana’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu, DAİMFED ve Adalet Bakanlığı ile başlatılan işbirliği üzerine görüş alışverişinde bulundu.

“Kalifiye eleman sorunu çözülecek”

Valilik, Cumhuriyet Başsavcılığı ve DAİMFED arasında imzalanan protokolü incelediğini belirten Başsavcı Altuğ Kürşat Şahin, terör ve yüz kızartıcı suçlar dışında 16 meslek dalında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün takibindeki açık cezaevindeki mahkumların eğitimini önemsediğini belirtti. Şahin, “Sektöre kalifiye eleman yetiştirilmesi konusunda kurumumuzun katkısı da önemli olacaktır. DAİMFED’e bağlı 11 il ve bu illere bağlı dernek ve birlikleri kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“Başsavcımızın projeye verdiği destek bizim için onurdur”

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ise “Adana Cumhuriyet Başsavcımız Altuğ Kürşat Şahin’in bu projeye verdiği destek bizim için onurdur. Denetimli Serbestlik Kurul üyeliği de bulunan federasyonumuz daima proje üreterek hem oradaki mahkümlara, hem de sektörümüze katkılar sunmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu. – ADANA

Related Posts

Gemlik depremi sonrası uzmanından kritik uyarı: ’60 bin bina hasar görecek’

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Bursa’nın Gemlik ilçesinde iki gün üst üste meydana gelen depremlere ilişkin, 7 ve üzeri deprem uyarısında bulunarak, “İznik-Gemlik Fayı’nda 7 ve üzeri büyüklüğünde bir deprem olursa yaklaşık 60 bin binanın orta ve üzeri hasar göreceği öngörülmektedir” dedi.

Mansur Yavaş, trafiği rahatlatacak iki yeni projenin tamamlandığını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eryaman bölgesinde trafik sorununu hafifletmek amacıyla iki önemli altyapı çalışmasını tamamladıklarını açıkladı.

Bahçeli şifreli konuştu, Mütercimler çözdü: Türkiye’yi ne bekliyor?

MHP lideri Bahçeli’nin “süreç” hakkındaki “bundan geriye dönüş yoktur, aksi halde doğacak sonuçların bedeli vahim ötesidir” sözleriyle ilgili Uluslararası İlişkiler ve Strateji Uzmanı Dr. Erol Mütercimler, dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’dan, 39 kişilik Avrupa heyetine mesaj: ‘Önümüzdeki süreçte görüşme koşullarının oluşmasını umut ediyorum’

Kendisini ziyaret etmek isteyen 39 kişilik Avrupa heyetine mesaj gönderen terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan, “Sizin bu yönlü adımınızı, halklarımızın ortak demokratik geleceği için anlamlı bir katkı ve cesur bir çağrı olarak görüyorum. Görüşme talebinizden haberdar oldum. Önümüzdeki süreçte böyle bir görüşmenin koşullarının oluşmasını umut ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Trump, Florida’da göçmenler için açılan yeni cezaevi “Timsah Alcatraz”ı gezdi

ABD Başkanı Donald Trump, Florida’daki doğal vahşi yaşam alanı Everglades’te inşa edilen ve düzensiz göçmenlerin tutulacağı tutukevine benzer tesislerin Louisiana ve Alabama başta olmak üzere Cumhuriyetçi eyaletlerde de açılacağını söyledi

Yangın gitti arkasında enkazı kaldı! ‘Burada nasıl yaşanır artık’

İzmir’in Menderes ilçesi Kuyucak Mahallesi ile Seferihisar ilçesinde başlayan yangın büyük oranda söndürülürken yerleşim yerlerine de sıçrayan yangın ardında harabe bıraktı. Yangının büyük hasarlara neden olduğu Seferhisar Doğankent Sitesi sakinleri ise gördükleri manzara karşısında şoke oldu.