Bursa’da İki Çocuğun Can Verdiği Yangınla İlgili İddialar Devam Ediyor

Bursa’da Yaşanan Acı Yangın Olayı Hala Çözülemiyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde meydana gelen yangında, biri 3,5 aylık diğeri 3,5 yaşında olan iki kardeş hayatını kaybetti. Olayın ardından acılı bir çift yaşadıkları korkunç anları paylaştı. Baba, yangının elektrik kontağından çıktığını iddia ederken, yangının sebebi hala belirsizliğini koruyor.

Bursa’nın Yenişehir ilçesindeki 2 katlı evde meydana gelen yangında, Burak ve Eylem Durmuş çiftinin 3,5 aylık kızları Sevgi Nur Durmuş ile 3,5 yaşındaki oğulları Enes Durmuş feci şekilde hayatını kaybetti. Diğer çocukları ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmazken, aile yangının elektrik kontağından kaynaklandığını düşünüyor.

Yangınla ilgili soruşturma devam ederken itfaiye raporunda “bilinmeyen bir sebep” ifadesi yer alıyor. Aile, yangından sonra evlerine girdiğinde büyük bir yıkımla karşılaşmış ve yaşadıkları acıyı paylaşmıştır. Baba Burak Durmuş, evlatlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, olayın nasıl gerçekleştiğini anlatmıştır.

Acılı Aile Olayı Anlattı

Burak Durmuş, “Oğlum Enes Durmuş ve kızım Sevgi Nur Durmuş’u evimizde elektrik kontağından çıktığını düşündüğümüz yangında kaybettik. Yaşanan olay tüpten veya ocakta unutulan yemekten dolayı değildir. Oğlum Enes’i köşede otururken bulan dedesi tarafından acı gerçekle yüzleştirildik. Bu acıyı başkalarının yaşamamasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Olayın şokunu üzerinden atamayan aile üyeleri, yaşadıkları acıyı bir gün bile unutamayacaklarını belirtti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamayan çocukların cansız bedenleri, acının ne kadar derin olduğunu gözler önüne sermiştir. Durmuş ailesi, yangının ardından hayatlarında büyük bir boşluk oluştuğunu ifade etmiştir.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ÖZDEMİR YİĞİT – 3.Sayfa

Related Posts

Tavuk veya yumurta değil: Yaz aylarında en çok gıda zehirlenmesine neden olan yiyecekler bunlarmış

Yaz denince akla ilk gelen tehlikelerden biri gıda zehirlenmeleri. Pek çoğumuz bu konuda suçluyu hep aynı yerde arıyoruz: tavuk, yumurta ya da mayonez. Ancak uzmanlara göre yazın asıl zehir saçan yiyecekler bambaşkaymış…

Dr. Burak Çağrı Aksu: Kasık bölgesinde hissedilen ağrının nedeni kalça sorunları olabilir

Dr. Burak Çağrı Aksu: Kasık bölgesinde hissedilen ağrının nedeni kalça sorunları olabilir

Diyet değil, gençlik sırrı: Longevity yaklaşımı! Yaşa ve ihtiyaca göre kişiselleşiyor

Longevity diyetinin sadece ömrü uzatmayı değil, aynı zamanda yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini söyleyen Uzman Diyetisyen Ezgi Akdağ, bu yaklaşımın kalıcı ve sürdürülebilir olmasıyla diğer popüler diyet modellerinden ayrıldığına dikkat çekti.

Yaz aylarında vücut ısısındaki ani yükseliş ölümcül olabilir

İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Esra Demir, özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalıkları olan bireylerin güneş çarpmalarına karşı risk altında olduğunu ve vücut ısısının ani ve kontrolsüz şekilde yükselmesinin ölümcül sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

Plastik çağ: Suya geçiyor, toprakta birikiyor

Türk Toraks Derneği Çevre Sorunları ve Akciğer Sağlığı Çalışma Grubu, plastiklerin çevreye verdiği zarara dikkat çekti. 

Yattığınız yerde postürünüz çökmesin! Bozukluk uykuda başlıyor, düzeltmek kolay

Gece uyurken aldığınız pozisyon bütün duruşunuzu etkiler. Eğer çökmeye veya kamburlaşmaya meyilliyseniz basit değişiklikler daha iyi hizalanmayı destekleyebilir ve zamanla biriken gerginliği hafifletmeye yardımcı olabilir. Peki yanlış alınan yatış pozisyonları ve gün içinde yapılan duruş bozuklukları nelerdir?