35 kişiyi ezerek öldürmüştü. Hakkındaki karar belli oldu

Çinli Sürücüye Fan Weiqiu’ya İdam Cezası Verildi

Çin’in Zhuhai kentinde kasım ayında aracını bir spor merkezinin önünde egzersiz yapan insanların üzerine sürerek 35 kişinin ölümüne ve 43 kişinin yaralanmasına neden olduğu belirlenen Fan Weiqiu’ya idam cezası verildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, saldırının sebebinin Weiqiu’nun evlilik sorunları ve genel olarak hayattan memnun olmaması olduğu belirtildi. Boşanma sürecinde yaşadığı mal paylaşımı sorunundan mutsuz olan şüphelinin Xi Jinping tarafından da katı bir şekilde cezalandırılması çağrısında bulunulmuştu.

Related Posts

Ümit Özdağ: Nüfusu artırmak istiyorsan eğitimi düzelt

3.5 aydır tutuklu Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Türkiye’nin azalan nüfusunu artırmak için önerilerde bulundu.

Pakistan Başbakanı Şerif: Pakistan, Hindistan’ın bu savaş eylemine karşı güçlü bir şekilde karşılık verme hakkına sahip

Pakistan Başbakanı Şerif: Pakistan, Hindistan’ın bu savaş eylemine karşı güçlü bir şekilde karşılık verme hakkına sahip

Tamir etmek istediği otomobili sonu oldu

Tekirdağ’da garajda tamir etmek istediği otomobilinin altında kalan yaşamını yitirdi.

Dünyadan ‘İsrail’ kararı: Uçakları indirmeyecekler

Yemen’deki Husilerin işgalci İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’na saldırısı sonrası, Avrupa’da birçok havayolu şirketinden ‘Tel Aviv’e seferleri durdurma’ kararı geldi. Yunanistan merkezli Aegean Airlines ve Avrupa’daki bazı havayolları, İsrail’e giden ve İsrail’den gelen seferleri askıya aldı. İran destekli Husiler, Ben Gurion Havalimanı’ndaki pistin çok yakınını balistik füzeyle vurmuştu.

Yeni Şafak’a büyük onur: Yılın Genel Yayın Yönetmeni ödülü Hüseyin Likoğlu’na verildi

10. Anadolu Medya Ödülleri töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün gerçekleşti. Medyanın en iyileri ödüllerini alırken Yılın Genel Yayın Yönetmeni ödülü, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu’na verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı konuşmada, 28 şubat vurgusu yapıp, ‘Manşetlerle çarpışa çarpışa geldik. Manşetler vasıtasıyla doğrudan hükümete ayar verildiği, lise ve ortaokuldaki çocukların öcü gibi gösterildiği, İmam-hatip okullarının önünde sözde gazetecilerin nöbet tuttuğu, o karanlık, o utanç verici günleri artık geride bırakmaktan memnuniyet duyuyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Kim ne derse desin Türkiye 2002 öncesine göre daha özgür, daha zengin, çok daha serbest bir medya ekosistemine sahip

Erdoğan: Kim ne derse desin Türkiye 2002 öncesine göre daha özgür, daha zengin, çok daha serbest bir medya ekosistemine sahip

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir