Kavurucu sıcaklara sağanak molası! Sıcaklık 10 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü: Hava Sıcaklıkları Düşecek, Sağanak Yağışlar Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, yurt genelinde hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren düşmesi bekleniyor. İstanbul başta olmak üzere birçok bölgede sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Yedi günlük hava tahmin raporuna göre, Cumartesi günü başlayacak kuvvetli yağışların Pazar günü ülke genelinde etkisini artıracağı öngörülüyor. Yağışların Salı ve Çarşamba günleri boyunca Akdeniz Bölgesi, Karadeniz’in doğusu, İç Anadolu ve Doğu Anadolu’nda devam etmesi bekleniyor.

Gölgede 40 derecelere ulaşan sıcaklıklar hafta başında 4 ila 8 derece düşecek. Ancak serin hava kısa sürecek; çarşamba gününden itibaren sıcaklıklar yeniden artacak.

LODOS RÜZGARI GELİYOR

Beş büyük şehirde bugün güneşli bir hava bekleniyor. Ancak çölden gelen lodos rüzgarı, hissedilen sıcaklığın artmasına ve havanın boğucu olmasına neden olabilir.

İstanbul: 27°C

Ankara: 27°C

İzmir: 32°C

Bursa: 29°C

Antalya: Nem oranı %80, hissedilen sıcaklık yaklaşık 30°C

Meteoroloji uzmanları, özellikle hafta sonu plan yapan vatandaşların hava koşullarını dikkate alarak tedbirli olmalarını öneriyor.

Related Posts

Gülaylar’ın sahibi 24 saatte 3 kez ifade değiştirdi: AKP’li isimleri çıkardı, serbest kaldı…

İBB operasyonunda tutuklanan Mehmet İlhan Gülay 3’üncü kez ifade verdi. Gülay’ın yeni ifadesinde o dönem İzmir’de bulunan İPA Başkanı Buğra Gökce’nin adı eklendi, AKP’li simler ise çıkarıldı. Gülay, ifadesinin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

‘Dur’ ihtarından kaçan alkollü sürücüye dudak uçuklatan ceza

Bursa’nın İnegöl ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarından kaçan ve takip sonucu yakalanan otomobilin sürücüsünün 0.70 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücüye, alkollü araç kullanmak, makas atmak ve araç muayenesini yaptırmamak suçlarından 25 bin 389 lira para cezası uygulandı.

124 milyon euro kazanmak için istatistiklerin önerdiği rakamlar

Fransa’daki şans oyunu My Million çekilişinde 124 milyon euro kazanmak için en çok çıkan rakamlar derlendi.

Müebbetle aranıyordu: 2 kadın katili firari yakalandı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde 2 kadını öldürmekten hakkında 2 kez müebbet cezası verilen firari G.S. (53), polisin düzenlediği baskınla yakalandı.

Kalkınma Yolu hızlıca hayata geçecek

“Terörsüz Türkiye” sürecinde kritik bir aşamaya gelinirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye’de Irak Başbakanı Sudani ile bir araya geldi. Erdoğan, ortak basın toplantısında “Bölgemizin geleceğinde teröre yer olmadığının tekrar altını çizdik” derken, Kalkınma Yolu’nun hızlıca hayata geçirilmesine yönelik adımları da ele aldıklarını söyledi.

Eski nişanlısını karşısında gören kadın canını kurtarmak için balkondan atladı

Ankara’nın Mamak ilçesinde, tartıştığı eski nişanlısının elinde bıçak olduğunu iddia eden bir kadın, balkondan atlayarak ağır yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçtı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir