Torunu Öymen’den duygusal paylaşım

Defne Öymen: Altan Öymen, İdolüm ve İlhamımdı

CHP eski genel başkanı Altan Öymen’in torunu Defne Öymen, sosyal medya hesabından dedesi hakkında duygusal bir paylaşım yaptı. Altan Öymen için “İdolüm, ilhamım, hayatımın en büyük aşkıydın” diyen Defne Öymen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yoldaşım, en büyük aşkım… Seni bugün babaannemin yanına yolculadık. Artık sen de onun gibi bir meleksin… Sen, benim için sadece bir aile büyüğü değil, aynı zamanda babaannemin bana bıraktığı en kıymetli emanettin. Sizinkisi öyle bir aşktı ki, Türkiye bile bu büyük sevgiyi konuştu. Babaannemi ne kadar özlediğini hep hissediyordum… Biz de onu her gün özlüyoruz. Ama artık onun yanındasın, en büyük aşkının koynunda huzurla uyuyorsun. Sen, ailemizin kıymetlisi, Türkiye’nin de gözbebeğiydin. Benim idolüm, ilhamım, hayatımın en büyük aşkıydın. Senin ve babaannemin izinden gitmek için elimden geleni yapıyorum, söz veriyorum. Babaanneme, onu ne kadar çok sevdiğimi lütfen söyle. Sizi kalbimde, dualarımda, her nefesimde taşıyacağım. Sizi çok seviyorum…”

Related Posts

Wipha Tayfunu Hong Kong’u Vurdu

Wipha Tayfunu, Hong Kong’da 26 yaralanma ve ağaç devrilmesine yol açarak Çin’e ilerledi.

Galatasaray, Admira Wacker’i 2 golle geçti

Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında Admira Wacker’i 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların golleri Derrick Köhn ve Arda Ünyay’dan geldi.

Prijedor’da 33 yıl sonra katledilen Boşnaklar anıldı

Prijedor’da 33 yıl önce katledilen 7 Boşnak sivilin kalıntıları, düzenlenen törenle defnedildi.

MİT Başkanı İbrahim Kalın’dan kritik hamle! Siyasi partilerle görüşecek

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, TBMM’de grubu bulunan siyasi partileri “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin ziyaret edecek. Kalın’ın AK Parti, CHP, DEM Parti, MHP, İYİ Parti ve Yeni Yol Partisi’nin grup başkanları ve grup başkanvekilleriyle görüşmesi planlanıyor.

Vatandaşlar, sağlık sorunlarına rağmen cezaevinde tutulan Murat Çalık için iktidara tepki gösterdi: Vicdanların devrede olduğunu düşünmüyorum

Vatandaşlar, sağlık sorunlarına rağmen cezaevinde tutulan Murat Çalık için iktidara tepki gösterdi: Vicdanların devrede olduğunu düşünmüyorum

Mardin 1969 Spor İlk Etap Kampını Tamamladı

Mardin 1969 Spor, Bolu’daki kampın ilk etabını tamamladı; ikinci etap 24 Temmuz’da başlayacak.