ABB’den Osman Gökçek’e sert yanıt: ‘Hırsıza hırsız olduğunu unutturmayacağız’

AKP Milletvekili Osman Gökçek Mansur Yavaş’a İftira Attı

AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın bardak ve çöp poşeti için ihale verdiği şirketle ilgili çeşitli iddialarda bulundu. Gökçek’in iddiaları TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ise Osman Gökçek’in iddialarına yazılı açıklama ile yanıt verdi. ABB’nin açıklamasında, “Yıllarca kamu kaynaklarını kendi çevresine dağıtarak, belediyeyi adeta bir aile imparatorluğuna çeviren ve Ankara’nın üzerine çöken bu anlayış; şimdi çıkmış, utanmaz bir yüzsüzlükle iftira siyasetine sarılıyor.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada devamla, “Oysa herkes biliyor; Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde suç işleyen cezasız kalmaz. Ancak özellikle belirtmek isteriz: Elinde gerçekten bir delil olduğunu iddia edenin adresi bellidir. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı.” denildi.

ABB’nin açıklamasında vurgulanan bir diğer konu ise şöyle belirtildi: “Biz, hırsıza hırsız olduğunu unutturmayacağız. Çünkü unutulursa, kendini erdem abidesi sanır.”

Related Posts

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in naaşı neden Meclis’e getirilmedi sorusu yanıt buldu

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in naaşı neden Meclis’e getirilmedi sorusu yanıt buldu

Komşu’da 5 büyüklüğünde deprem!

İran’ın kuzeyindeki Simnan eyaletine bağlı Zeman Abad kentinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 9 kilometre derinliğinde gerçekleşirken, can kaybı olup olmadığına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Kaliforniya’da bir lisede bıçaklı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Santa Ana Lisesi önünde meydana gelen bıçaklı saldırıda bir öğrenci hayatını kaybederken, iki öğrenci yaralandı. Kolluk kuvvetlerinin, olayla ilgili 2 şüpheliyi aradığı açıklandı.

Şile’de felaketi yaşayan işçi göçük altından kurtarıldı

Şile’de İSKİ ekiplerinin caddede yürüttüğü alt yapı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 1 işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İşçinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kavurucu sıcaklara sağanak molası! Sıcaklık 10 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün raporuna göre Türkiye genelinde hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları düşecek, sağanak yağışlar etkili olacak.

6,2’lik depremin korkusu, altını bankalara taşıttı

23 Nisan’da İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar, yastık altı birikimlerini banka kasalarına taşımaya başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir