Bodrum’da Camcı Dükkanında Katliam

Muğla Bodrum’da Camcı Dükkanı Sahibi Cinayete Kurban Gitti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde camcı dükkanının sahibi Alaaddin Yıldız, iş yerinde boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu.

Olay, Yakaköy Mahallesi Türkmen mevkiinde gerçekleşti. Dükkan sahibi 53 yaşındaki 4 çocuk babası Alaaddin Yıldız’dan bir süredir haber alamayan arkadaşları, bugün iş yerine geldi. Dükkanın içinde battaniyeye sarılı bir şekilde Yıldız’ın boğazının kesilmiş olduğunu gören arkadaşları, durumu hemen polis ve acil sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan kontroller sonucunda Yıldız’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, işletmede çalışan şüpheli personelin peşine düştü. Cenaze, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yıldız’ın komşuları, cinayete kurban giden Alaaddin Yıldız’ın herkese yardımsever olduğunu ve kimseye zarar vermediğini belirtti.

– MUĞLA

Related Posts

Siirt Valisi Kızılkaya, Vatandaşlarla Buluşarak Sorunları Dinliyor

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor. Vali, mahallelerde ve belediyede yapılan buluşmalarda vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm üretme sözü verdi.

Amasya’da çarpışan iki araçtan birinin iş yerinin vitrin camına çarpması kamerada

Amasya’da çarpışan iki otomobilden birinin iş yerinin vitrin camına çarpması, güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

Cumhurbaşkanlığı Yat Yarışları Başlıyor

İkinci etap, 20 Temmuz’da Marmaris’ten başlayacak, Kıbrıs Barış Harekatı’na saygı duruşu.

Muhtarlar ve İşçilerden Kanun Teklifine Destek

Milas’tan gelen muhtarlar ve enerji işçileri, kanun teklifinin ilk 11 maddesinin kabulünü sevinçle karşıladı.

Diyarbakır’da Gizemli Ölüm

Ejegül Ovezova’nın ölümüne dair Cemil K.’nın DNA izleri bulundu, site yöneticisi bilgiler verdi.

Kemal Akköse Cinayetinde Suçlamalar Büyüyor

Kemal Akköse cinayetinde eski eşler birbirini suçlayarak duruşmaya katıldı; annesi azmettiricilere ceza istedi.