Bolu’daki yetki tartışması sürüyor… Başkan Özcan ‘Bakan Çıplak’ dedi!

Bolu Grand Kartal Otel Yangınında 78 Kişi Hayatını Kaybetti

BOLU (İGFA) – Bolu Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangında 78 kişi hayatını kaybetti. Bu üzücü olay sonrasında yetki tartışmaları devam ediyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, soruşturmanın gerçekleri ortaya çıkarmak yerine sorumluları korumaya yönelik olduğunu iddia etti.

“Bu konuları dile getirmek zorundayım, Bakan çıplak” diyen Başkan Özcan, otelin Turizm Bakanlığı belgesine sahip olduğunu ve bakanlık tarafından denetlenmesi gerektiğini savundu.

Başkan Özcan’ın Tweet’i

Savcılığın ne genel ne de yerel yetkililerden bilgi talep etmediğini vurgulayan Bakan Özcan, Çalışma Bakanlığı’nın iş güvenliği tedbirlerini denetlemesi gerektiğini ancak bakanlık yetkililerinin ifadelerine başvurulmadığını iddia etti. Açık oturumlarda yapılan yorumlara sert tepki göstererek, “Özür dilerim, ancak bunları açıklamak zorundayım. Adalet bir gün herkes için önemli olacak” dedi.

Related Posts

Edirne kara yolunu alevler kapattı!

Edirne’nin Havsa ilçesi yakınlarında buğday ve ayçiçeği tarlalarının bulunduğu alanda çıkan anız yangını rüzgarın etkisiyle büyüdü. Yoğun duman nedeniyle kara yolu çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Suriye’de tehlikeli tırmanış | Dürzi-Arap Bedevi çatışması sürüyor; ölenler araç kasalarında toplu taşınıyor, işkence görüntüleri geliyor

Suriye’de tehlikeli tırmanış | Dürzi-Arap Bedevi çatışması sürüyor; ölenler araç kasalarında toplu taşınıyor, işkence görüntüleri geliyor

Piknik tüpünün içine eroin saklamış!

Batman’da piknik tüpüne gizlenmiş 2 kilo 900 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan kamyon şoförü emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Irak ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı

Avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutukluluğuna itiraz reddedildi; İmamoğlu’ndan tepki geldi: Delil yok, suç yok!

Avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutukluluğuna itiraz reddedildi; İmamoğlu’ndan tepki geldi: Delil yok, suç yok!

TİHEK Başkanı Fahrettin Altun, görevi Muharrem Kılıç’tan devraldı

TİHEK Başkanı Fahrettin Altun, görevi Muharrem Kılıç’tan devraldı