Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Moskova’da

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Moskova’ya Vararak Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi’nin Yıl Dönümü Programına Katılacak

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek programa katılmak üzere Rusya’nın başkenti Moskova’ya geldi. Abbas’ın ziyareti, Filistin-Rusya ilişkilerini güçlendirmek ve stratejik iş birliğini artırmak amacıyla gerçekleşmektedir.

Moskova’ya varışında Filistin Devlet Başkanı, çeşitli resmi temaslar gerçekleştirecek ve Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi’nin önemine vurgu yapacak. Abbas’ın Rusya ziyareti, bölgesel ve uluslararası konularda iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Related Posts

Nedim Şener: İmamoğlu sosyal medyayı fitne ve kaos üretmek için kullanan bir aktör

Gazeteci Nedim Şener canlı yayında İBB’nin rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında görevinden uzaklaştırılan ve tutuklanan Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya üzerinden nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Ayrıca Şener İmamoğlu’nun karıştığı yolsuzluk iddialarına ilişkin yeni ismi de açıkladı. Şener, “Biz hiç bir şey konuşmayalım. Gidin onu çağırın o anlatır.” ifadelerini kullandı.

Pervin Buldan’a suikast girişimi iddiasına DEM Parti’den açıklama

Sırrı Süreyya Önder’in ardından İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan’a yönelik de suikast girişimi iddiaları ortaya atıldı. DEM Parti söz konusu iddiaları yalanladı. Buldan’ın İtalya’da kaza geçirdiği açıklandı.

Panama: ABD ile askeri anlaşma yeniden müzakere edilmeyecek

Panama Devlet Başkanı Jose Raul Mulino, protestolara rağmen ABD askerlerine Panama’daki bazı tesislere erişim hakkı tanıyan askeri anlaşmayı yeniden müzakere etmeyeceğini açıkladı.

CHP’li vekillerden İmamoğlu’na ziyaret: İmamoğlu’ndan yurttaşlara yeni mesaj

CHP İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. İmamoğlu, yurttaşlara gönderdiği notta, “İstanbul’a, İstanbul’un muhafızlarına, 16 milyon hemşehrime selam olsun” dedi.

Beton mikseriyle çarpışan genç kadın öldü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, beton mikseriyle çarpışan motosikletin sürücüsü Saniye Yılmaz, hayatını kaybetti.

Almanya’dan sınırda sıkı denetim: 24 yaşındaki Türk vatandaşı ülkeye alınmadı

Almanya’dan sınırda sıkı denetim: 24 yaşındaki Türk vatandaşı ülkeye alınmadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir