İsrail: İslami Cihad üyesi bir kişiyi tehdit oluşturduğu için öldürdük

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi Üyesini Vurdu

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi mensubu olduğu iddia edilen bir bireyi, “tehdit oluşturduğu” gerekçesiyle vurarak öldürdüğünü duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, bir İslami Cihad Hareketi üyesinin vurulduğu ve kuzeye doğru ilerleyen bazı gruplara ateş açıldığı bildirildi.

Ateşkes Kararına Rağmen Saldırılar Devam Ediyor

Hamas ile yapılan ateşkes ve esir değişimi anlaşması çerçevesinde, İsrail’in saldırılarına son vermesi ve zorla yerinden edilen Filistinlilere Gazze’nin kuzeyine dönme izni vermesi gerekiyordu. Ancak, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde açtığı ateş sonucunda bir Filistinlinin öldüğü belirtildi.

Related Posts

Milletvekili dokunulmazlığı hangi durumlarda kaldırılır? Milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması için kaç oy gerekir?

Özgür Özel ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında hazırlanan dokunulmazlık dosyaları 2 Temmuz’da Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyon’a gönderilmişti. Bu gelişmenin ardından milletvekili dokunulmazlığının hangi koşullarda kaldırılabileceği araştırılmaya başlandı. Peki, Milletvekili dokunulmazlığı hangi durumlarda kaldırılır? Milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması için kaç oy gerekir?

Trump’ın olay yaratacak ses kayıtları ortaya çıktı: 2 ülkeyi ‘bombalamakla’ tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump’ın geçen yıl seçim kampanyasına bağışta bulunanlarla düzenlediği özel toplantılarda, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Ukrayna’ya saldırmaktan caydırmak için Moskova’yı bombalamakla tehdit ettiğini söylediği ileri sürüldü …

Seyircisiz oynama yasağı 2 yıl sonra iptal etti

Van 3. İdare Mahkemesi, Van Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 23 Aralık 2023 tarihinde oynanan Van Spor FK – Bursaspor karşılaşmasının seyircisiz oynanması yönündeki kararını hukuka aykırı bularak iptal etti.

2 ilde 24 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yasa dışı yollarla yurda giren 24 düzensiz göçmen yakalandı. İşlemleri tamamlanan göçmenler, Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Ali Babacan: Sözcü TV’yi kapatarak iktidarda mı kalacaksınız?

Babacan, Sözcü TV’ye verilen yayın durdurma cezasına üzerinden iktidarı eleştirdi.

Dünyada neler oluyor dedirten korkunç kaza: İki uçak havada çarpıştı

Kanada’nın Manitoba eyaletinde eğitim uçuşu yapan iki küçük uçak havada çarpıştı. Kazada, her iki uçakta bulunan iki öğrenci pilot yaşamını yitirdi. Olay sonrası soruşturma başlatıldı.