İstanbul Büyükşehir’den yarıyıl tatiline özel etkinlikler

İSTANBUL (İGFA) – İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri, yarıyıl tatiline özel bir dizi etkinlik düzenliyor. Spor aktivitelerinden sanat atölyelerine, su kullanım bilinci kazandıran faaliyetlerden indirim kampanyalarına kadar geniş bir program yelpazesi sunulacak.

SPOR İSTANBUL’DAN “KARNENİ GETİR, EĞLENCEYE KATIL”

Çocuklar için ücretsiz etkinlikler düzenleyen Spor İstanbul, sporla eğlenceyi buluşturuyor.

  • Deniz Küreği Deneyimi: 22, 23 ve 27 Ocak tarihlerinde İBB Haliç Su Sporları Merkezi’nde.
  • Aqua Park Eğlencesi: 20-23 ve 27-30 Ocak tarihlerinde İBB Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde.
  • Buz Pateni Etkinliği: 20-24 ve 27-31 Ocak tarihlerinde İBB Silivrikapı Buz Pisti’nde.

Etkinliklere katılım ücretsiz olup, kayıt işlemleri https://online.spor.istanbul/ adresinden yapılabilmektedir.

KÜLTÜR DAİRE’DEN SÖMESTR ŞENLİĞİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı, Artİstanbul Feshane, Bulgur Palas, Çubuklu Silolar gibi miras alanlarında ve çeşitli kültür merkezlerinde sömestr şenliği düzenliyor.

Çocuklar için birçok tiyatro gösterimi ve atölye çalışmalarının yer aldığı etkinlikler kapsamında, interaktif ve eğitici programlar sunulacak.

Şehir Hatları, 20 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Vapur Kafeleri’nde tüm öğrencilere ve öğretmenlere hediyelik ürünlerde %10 indirim sunacak.

Related Posts

Devlet kalabalık koğuşta kalana tazminat ödeyecek

Anayasa Mahkemesi kalabalık koğuşta kalan mahkum için dikkat çeken bir karara imza attı. AYM’nin kararına göre, çok kişilik koğuşlarda her bir hükümlü için en az 4 metrekare zemin alanı olmalı.

ABD Temsilciler Meclisi’nde WhatsApp kullanımı yasaklandı

ABD Temsilciler Meclisi’nde WhatsApp kullanımı yasaklandı

Trump: İran ve İsrail tam ateşkeste anlaştı, 6 saat sonra ateşkes başlayacak

Trump önceki açıklamasında, “Tebrikler dünya, barış zamanı!” demişti

Ezgi Apartmanı’nın 876 yıl hapsi istenen iç mimarı tahliye edildi

6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş’ta yıkılan Ezgi Apartmanı davasının tek tutuklu sanığı İç Mimar Ertan Danacı tahliye edildi

Sivas’ta feci kaza: TIR kadını ezdi!

Sivas’ta tırın çarptığı 71 yaşındaki yaya hayatını kaybetti. O.A. yönetimindeki 58 AGG 867 plakalı tır, Gültepe Mahallesi Toptancılar Caddesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışan M.A.A’ya çarptı.

İsrail Batı Şeria’daki çiftçilere bir ayda 415 kez saldırdı

Filistin yönetimine bağlı Medya Ofisi tarafından Tarım Bakanlığı ve Filistin Ayrım Duvarı ve Yahudi Yerleşim Yerlerine Karşı Direniş Komisyonu işbirliğinde ortak bir rapor yayımlandı. Raporda, Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerce …