İstanbul’da ‘Yol verme’ tartışması cinayetle bitti: Eşi ve çocuğunun yanında öldürdü

Trafikte Başlayan Tartışma Kanlı Bitti

Dün saat 15.30’da Pendik Dumlupınar Mahallesi Gözdağı Caddesi’nde meydana gelen olayda, otomobil sürücüsü Turan Yılmaz, eşi ve oğluyla seyir halindeyken, motosikletli kurye Y.S. ile yol verme konusunda tartıştı. Sözlü atışma kavgaya dönüşürken, Yılmaz kuryeye saldırmak istedi ancak kuryenin müdahalesiyle kavganın büyümesi engellenemedi.

Olaya kardeşi A.S. de karıştı. A.S. koşarak gelip yanında getirdiği ekmek bıçağıyla Yılmaz’a saldırdı. Yılmaz ağır yaralandı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayet Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kavgayı ayırmaya çalışan kişilerin çabalarının yetersiz kaldığı ve A.S.’nin saldırısının ardından hızla kaçtığı görülüyor.

Polis ve sağlık ekipleri olay yerine ulaştı, ancak Yılmaz hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

“Ekmeğini Kazanmaya Çalışan Bir İnsandı”

Olayın ardından konuşan Yılmaz’ın akrabası Erdoğan Yürekçi, “Turan, engelli çocuğunu gezdirmek için dışarı çıkmıştı. Trafikte motosikletli kurye ile aralarında yol verme meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Sırtına sapladığı bıçak şah damarını kesmiş. Geride engelli bir çocuğu ve gözü yaşlı bir eşi kaldı” dedi.

Zanlılar Gözaltına Alındı

Y.S. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. A.S. ise Sultanbeyli’de saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. Polis soruşturması sürüyor.

“Engelli Çocuğunu Her Gün Gezdirmeye Çıkıyordu”

Yürekçi, Yılmaz’ın vefatının ardından ailesinin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, “Turan, engelli çocuğunu her gün dışarı çıkarırdı. Şimdi o çocuğa kim bakacak? Trafikte böyle basit bir mesele yüzünden bir insanın hayatı son buldu” şeklinde konuştu.

Related Posts

PKK Saldırısı

PKK Saldırısı… Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, konu hakkında, “PKK 10 askerimizi İHA saldırısı ile yaraladı” dedi. 

Cebinizde unuttuğunuz bu para artık servet değerinde

Yıllardır bozuklukların arasında duran o madeni paraya bir kez daha bakabilirsiniz. Sadece küçük bir yazım hatasıyla koleksiyoncuların gözdesi haline geldi. Değeri artık tam 1.000 £…

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’ye yaptırımlarını sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’ye yaptırımlarını sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı

Milli Savunma Bakanı Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı General Birame Diop ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasında savunma ve güvenlik alanlarındaki ilişkiler ile savunma sanayi iş birliği konuları ele alındı.

Mahkemeden dikkat çeken Saraçhane kararı: Polisler için suç duyurusunda bulunulacak!

İstanbul 49. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP PM üyesi Berkay Gezgin’in de aralarında bulunduğu 139 sanıklı Saraçhane eylemleri davasında, polislerin ve diğer kamu görevlilerinin hukuka aykırı eylemleri için suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Son dakika… Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu: ‘Fonlarla beslenen gazeteciler, troller, gözü dönmüş siyasetçiler…’

Son dakika haberi… Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği Kasım 2023’te gerçekleştirilen 38. Olağan CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan ve “mutlak butlan” tartışmalarını doğuran dava 8 Eylül’e ertelendi. Eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu.