Kocaeli’de ‘Değer-İz’ projesi ilgi çekiyor



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Değer-İz” Projesi Sadakat Konusunu İşliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni projesi “Değer-İz” ilgi çekmeye devam ediyor. Projenin ocak ayı konusu “Sadakat” olarak belirlendi. Seka-Ustam Mesleki Eğitim Merkezi’nde projenin kursiyerlerle buluştuğu etkinlikte “Sadakat” konusu farklı açılardan ele alındı.

Proje ile dijital platformlarda değerlerin yaygınlaştırılmasının yanı sıra, kurs merkezlerinde kursiyerlerle bir araya gelinerek toplumsal değerlerin daha derinlemesine anlaşılmasına katkı sağlanıyor.

Aylık olarak oluşturulan değerler bülteniyle kurs merkezlerinde sohbet ortamı oluşturuluyor. Ocak ayında “Sadakat” konusuyla ilgili derinlemesine konuşmaların gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Kursiyerlerle Etkileşim Sağlandı

“Değer-İz” projesi kapsamında her ay farklı bir tema üzerinde çalışılıyor. Proje kapsamında görevli olan Proje Geliştirme ve Sosyal İnovasyon Birimi, farklı kurs merkezlerinde kursiyerleri ziyaret ederek “Sadakat” konusunda sohbetler gerçekleştiriyor. Aysun Akyürek ve Selen Nezir Çay ise Seka-Ustam Mesleki Eğitim Merkezi’nde kursiyerlerle bir araya gelerek sadakat konusunu detaylı bir şekilde ele aldı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte kursiyerler, toplumsal değerlere yapılan bu projeden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti. Sadakatin güven, saygı, dürüstlük ve emek gibi birçok değerle iç içe olması gerektiğine vurgu yapılırken, karşılıklı sadakatin önemi üzerinde duruldu.

Kursiyerler, günümüz toplumunda sadakatin azaldığını ve insanların çıkar ilişkilerine daha çok yöneldiğini ifade etti. Vatana, millete ve bayrağa sadık olmanın önemine değinerek, bu tür projelerin yaygınlaşarak devam etmesini istediklerini açıkladılar ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.


Related Posts

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’ye yaptırımlarını sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’ye yaptırımlarını sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı

Milli Savunma Bakanı Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı General Birame Diop ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasında savunma ve güvenlik alanlarındaki ilişkiler ile savunma sanayi iş birliği konuları ele alındı.

Mahkemeden dikkat çeken Saraçhane kararı: Polisler için suç duyurusunda bulunulacak!

İstanbul 49. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP PM üyesi Berkay Gezgin’in de aralarında bulunduğu 139 sanıklı Saraçhane eylemleri davasında, polislerin ve diğer kamu görevlilerinin hukuka aykırı eylemleri için suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Son dakika… Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu: ‘Fonlarla beslenen gazeteciler, troller, gözü dönmüş siyasetçiler…’

Son dakika haberi… Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği Kasım 2023’te gerçekleştirilen 38. Olağan CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan ve “mutlak butlan” tartışmalarını doğuran dava 8 Eylül’e ertelendi. Eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu.

Özgür Özel: Bugünkü duruşma bir siyasi operasyon

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugünkü kurultay davası sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Adıyaman’da eşi tarafından tüfekle vurulan 69 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde eşi tarafından tüfekle vurulan kadın yaşamını yitirdi.