Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’dan Kadir Gecesi Mesajı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kadir Gecesi İçin Mesaj Yayımladı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kadir Gecesi dolayısıyla önemli bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, bu özel geceyi “Bin aydan daha hayırlı gece” olarak nitelendirirken, Kadir Gecesi’nin önemine vurgu yaptı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında dualarını eksik etmedi. “Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, başta ülkemiz olmak üzere İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Kadir Gecesi’ne dair düşüncelerini paylaşan Başkan Çolakbayrakdar, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, ‘Bin aydan daha hayırlı’ olarak nitelendirilen Kadir Gecesi’ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi. Kadir Gecesi’nin özel atmosferini ve anlamını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, bu geceye dair dua ve tövbelerin kabul edildiğine dikkat çekti. Ayrıca, Kuran-ı Kerim’in Peygamberimize bu gecede nazil olduğunu hatırlattı.

Başkan Çolakbayrakdar, mesajının devamında şunları belirtti: “Kadir Gecesi, maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı, sevgi ve hoşgörünün yayıldığı anlamlı bir gecedir. Bu özel geceyi en içten dileklerimle tebrik ediyor, Yüce Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar’ın Kadir Gecesi mesajı, Kayseri ve çevresindeki insanlar tarafından olumlu karşılandı. Bu anlamlı gecenin, bölgedeki ve tüm İslam Alemi’ndeki insanlar için sevgi ve barış ortamının gelişmesine katkıda bulunmasını temenni eden Başkan Çolakbayrakdar, Kadir Gecesi’nin herkes için hayırlara vesile olmasını diledi.

Related Posts

Çinli asker cepheden uyardı: “Sakın buraya gelmeyin”

Rusya saflarında savaşan Çinli bir asker, orduya katılmayı düşünenlere korkutan bir uyarıda bulundu.

Sahte pasaport ve kimlikle dolandırıcılık: 1,5 milyon euro’luk arsası satıldı

Almanya’da yaşayan Ümmü Demirkıran, Antalya’nın Alanya ilçesinde 1,5 milyon euro değerindeki arsasının sahte kimlik kullanılarak satıldığını iddia etti.

Kadir astsubaydan acı haber: Halı saha maçı sonrası yaşamını yitirdi

Tunceli’de görev yapan Astsubay Üstçavuş Kadir Açar, halı saha maçı sonrası fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Açar, kurtarılamadı.

Soner Yalçın: Polis Murat Ongun’un kızının küpelerini sorup ‘altın mı çıkar bakayım’ dedi

İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında 23 Mart’ta tutuklanan Medya A.Ş. Genel Müdürü Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun’un ikinci dalga operasyonda gözaltına alındığı sırada, Ongun çiftinin 15 yaşındaki oğlu Koray Ongun’un kumbarasındaki paraya el konulduğu öğrenildi. Operasyonun ayrıntılarını anlatan gazeteci Soner Yalçın “Bitmedi. Polisin dikkatini 19 yaşındaki Lal Ongun’un küpeleri çekiyor, ‘Altın mı? Çıkar bakayım’ diyor! Kızcağız ‘Annemin yaptığı tasarım, altın değil’ diyor sesi titreyerek…” dedi.

ABD savaş uçakları Afrikalı göçmenleri vurdu! 35 kişi öldü

Yemen’de Afrikalı göçmenlerin kaldığı bir sığınma merkezine isabet eden Amerikan füzesi, 35 kişinin ölümüne yol açtı.

Hindistan-Pakistan hattında gerilim tırmanıyor: Üst üste dördüncü çatışma

Cammu Keşmir’de 26 kişinin öldüğü saldırının ardından bölgedeki gerilim 4. gününde de devam etti. Hindistan, sınırın Pakistan tarafından ateş açıldığını ileri sürdü.