Polisten kaçayım derken canından oldu






Polisten Kaçayım Derken Canından Oldu

Polisten Kaçayım Derken Canından Oldu

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesi Mehmet Akif mahallesi Aşık Veysel caddesinde Mısır uyruklu oldukları öğrenilen bir grup, yürüdükleri sırada geçen polis aracını görünce kaçmaya başladı. Aynı mahallede ikamet ettikleri daireye giren gruptan 5 kişi, polis ekiplerinin binaya girdiğini görünce pencereden aşağıya atladı.

Bu sırada bahçedeki giriş kapısının üzerinde bulunan demir korkuluğun üzerine düşen 19 yaşındaki A.Z.Y.Z.İ, bir süre yürüdükten sonra yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Gencin cenazesi morga kaldırılırken, gruptaki 8 kişi gözaltına alındı. İfadeleri alınan şahısların oturum izinleri bulunduğu öğrenildi.

Mahalle sakini Selçuk Yılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, polis ekiplerinin olayla hiçbir alakası olmadığını belirterek gencin atlarken demir korkuluklara saplandığını söyledi.


Related Posts

2 ilde 24 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yasa dışı yollarla yurda giren 24 düzensiz göçmen yakalandı. İşlemleri tamamlanan göçmenler, Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Ali Babacan: Sözcü TV’yi kapatarak iktidarda mı kalacaksınız?

Babacan, Sözcü TV’ye verilen yayın durdurma cezasına üzerinden iktidarı eleştirdi.

Dünyada neler oluyor dedirten korkunç kaza: İki uçak havada çarpıştı

Kanada’nın Manitoba eyaletinde eğitim uçuşu yapan iki küçük uçak havada çarpıştı. Kazada, her iki uçakta bulunan iki öğrenci pilot yaşamını yitirdi. Olay sonrası soruşturma başlatıldı.

Mahkemeden ‘zorba’ taksiciler hakkında yeni karar

Ankara’da yolcu taşıma uygulaması üzerinden bir kişiyi darbettikleri iddiasıyla haklarında dava açılan 2’si tutuklu 4 taksi şoföründen tutuklu 2 taksici tahliye edildi.

Okyanusların unutulmuş canavarının kadim sırrı

Avustralya’nın Queensland eyaletinde, paleontologların müzede gerçekleştirdiği titiz bir çalışma, okyanusların tarihine ışık tutan bir keşfe sahne oldu. Queensland Müzesi’nde bulunan ve yıllardır detaylı incelenmeyi bekleyen bir fosil, yaklaşık bir …

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Pakistan’a gidiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in Pakistan’a resmi ziyarette bulunacağı bildirildi. Dışişleri Bakanı Fidan’ın temaslarında Türkiye’nin Pakistan’la istisnai nitelikteki ikili siyasi ilişkilerini teyit ederek, ilişkilerin her alanda daha da güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirtmesi bekleniyor.