Rusya, Münih Güvenlik Konferansı’na Davet Edilmedi

RUSYA Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Almanya’da başlayan Münih Güvenlik Konferansı’na Rusya’nın davet edilmediğini belirterek, “Rus yetkililer Münih Güvenlik Konferansı’na katılmayacak” dedi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Almanya’da başlayan Münih Güvenlik Konferansı’na Rusya’nın katılımıyla ilgili açıklama yaptı. Zaharova, “Bildiğiniz gibi Rus yetkililer Münih Güvenlik Konferansı’na davet edilmiyor. Bu karar birkaç yıl önce alınmıştı. Bu politik ve garip bir karardı. Bu nedenle Rusya Dışişleri Bakanlığı Temsilcileri, Rus varlığı ve kurumları orada olmayacak. Bunu kesin bir dille söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Related Posts

ABD savaş uçakları Afrikalı göçmenleri vurdu! 35 kişi öldü

Yemen’de Afrikalı göçmenlerin kaldığı bir sığınma merkezine isabet eden Amerikan füzesi, 35 kişinin ölümüne yol açtı.

Hindistan-Pakistan hattında gerilim tırmanıyor: Üst üste dördüncü çatışma

Cammu Keşmir’de 26 kişinin öldüğü saldırının ardından bölgedeki gerilim 4. gününde de devam etti. Hindistan, sınırın Pakistan tarafından ateş açıldığını ileri sürdü.

Tokat’ta aşırı yağış sele neden oldu

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan sağanak, sele neden oldu.

Antalyalılar Konyaaltı Sahili’ne akın etti

Nisan ayının son haftasında havaların iyice ısındı. Antalyalılar ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili’ni akın etti.

Yayla yollarında karla mücadele sürüyor

Giresun’da yayla yollarında karla mücadele çalışmaları sürüyor. Ekipler, yaylalara çıkmaya hazırlanan vatandaşlar için yolları açma çalışmalarını hızlandırdı.

İmamoğlu’ndan operasyon tepkisi: ‘Yatırımcı arkasına bakmadan kaçıyor’

Silivri’de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İBB soruşturmasındaki ikinci dalga gözaltılara tepki gösterdi. İmamoğlu, “Bütün yol arkadaşlarımın, aileleri, çocukları önce Allah’a sonra İstanbullulara emanettir” dedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir