Siirt’te 10 günlük yasak

Valilikten Yapılan Duyuru: Açık Alanlarda Eylemlere 10 Gün Süreyle Yasak!

Kent genelinde bir duyuruda bulunan valilik, bugünden itibaren açık alanlarda toplanma, yürüyüş ve basın açıklaması gibi eylemlere 7 Şubat saat 23.59’a kadar 10 gün süreyle yasak getirildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Valilik ve Kaymakamlık makamlarının uygun gördüğü etkinlikler ile kamu kurum ve kuruluşlarının düzenlediği programlar, resmi bayram, resmi anma günleri, resmi tören ve kutlamalar, spor faaliyetleri hariç olmak üzere; her türlü açık yer toplantıları, gösteri yürüyüşleri, basın açıklamaları, oturma eylemleri, mitingler, çadır kurma, imza kampanyaları gibi etkinlikler 10 gün boyunca yasaklanmıştır. Bu kapsamda ses yayın araçlarıyla yapılan her türlü sesli ve görsel faaliyetler, hava faaliyetleri ve ticari faaliyetler de yasaklanmıştır. Yasak kapsamındaki eylemlere katılmak üzere ilimize gelecek olan araç ve şahısların il sınırlarına girişleri de yasaklanacaktır. Bu karar, 29 Ocak 2025 tarihinden 7 Şubat 2025 tarihine kadar 10 gün boyunca geçerli olacaktır.

Related Posts

Siirt Valisi Kızılkaya, Vatandaşlarla Buluşarak Sorunları Dinliyor

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor. Vali, mahallelerde ve belediyede yapılan buluşmalarda vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm üretme sözü verdi.

Amasya’da çarpışan iki araçtan birinin iş yerinin vitrin camına çarpması kamerada

Amasya’da çarpışan iki otomobilden birinin iş yerinin vitrin camına çarpması, güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

Cumhurbaşkanlığı Yat Yarışları Başlıyor

İkinci etap, 20 Temmuz’da Marmaris’ten başlayacak, Kıbrıs Barış Harekatı’na saygı duruşu.

Muhtarlar ve İşçilerden Kanun Teklifine Destek

Milas’tan gelen muhtarlar ve enerji işçileri, kanun teklifinin ilk 11 maddesinin kabulünü sevinçle karşıladı.

Diyarbakır’da Gizemli Ölüm

Ejegül Ovezova’nın ölümüne dair Cemil K.’nın DNA izleri bulundu, site yöneticisi bilgiler verdi.

Kemal Akköse Cinayetinde Suçlamalar Büyüyor

Kemal Akköse cinayetinde eski eşler birbirini suçlayarak duruşmaya katıldı; annesi azmettiricilere ceza istedi.