Şırnak’ta kamyonet ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

İlçenin Sur Mahallesi Yeşiltepe Sokak Mehmetçik Çeşmesi mevkisinde B.O. idaresindeki 06 ABY 005 plakalı Mercedes marka otomobil ile N.Ş idaresindeki 06 EIS 163 plakalı kamyonet, sürücülerinin kontrolünden çıkarak çarpıştı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 5 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Related Posts

Özgür Özel saat verdi, çağrı yaptı: ‘AK Toroslar Çetesi’ni dinlemek isteyenler…’

CHP lideri Özgür Özel, partisinin Divriği İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Sivaslılara seslenen Özel, Sivas’ta yapılacak mitinge davet ederek, “AK Toroslar Çetesini dinlemek isteyenler, diploma hırsızlığını dinlemek isteyenler ve Ekrem İmamoğlu’na bir büyük selam yollamak isteyenleri bugün akşam saat 18.00’de Sivas’a bekliyoruz” dedi.

Saraçhane konuşmaları… Murat Ongun’un kızı yaşadıklarını anlattı

Murat Ongun’un kızı Lal Ongun, “Bu 5 ayda anlamlandırabildiğimiz tek şey, babam ve tüm yol arkadaşlarının, Ekrem Başkanımızın alnı ak, başının dik oluşudur. Biliyoruz ki, gerçek zamanı geldiğinde güneş gibi doğar, haksızlıklar da o ışığın altında tek tek hesabını verir” dedi.

Rusya nükleer savaş gemisini denize indirdi

Rusya, 1997’de beklemeye aldığı dev kruvazörü 28 yıl sonra yeniden denize indirdi. Savaş gemisi soğuk savaşın en büyük nükleer tahrikli gemisi olarak biliniyor.

Savcılıktan Adem Soytekin ve Alican Abacı açıklaması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, iş insanı Adem Soytekin ve Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Alican Abacı hakkında uygulanan adli kontrol tedbirlerinin devam ettiğini bildirdi.

Bağımsız vekil Ümit Dikbayır: ‘AKP beni 3 kere davet etti’

Bağımsız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, katıldığı bir TV programında AKP’den kendisine 3 kez teklif geldiğini iddia etti. “Muhalefetin oyunu alıp, o oyu iktidara taşımayı asla doğru bulmadığını” belirterek Özlem Çerçioğlu’nu eleştirdi.

ABD, kamyon şoförlerine çalışma vizesi vermeyi durdurdu

ABD, kamyon şoförlerine çalışma vizesi vermeyi durdurdu