Soner Yalçın: Polis Murat Ongun’un kızının küpelerini sorup ‘altın mı çıkar bakayım’ dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Yönelik Operasyonda 52 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yapılan soruşturma kapsamında 26 Nisan’da gerçekleştirilen ikinci dalga gözaltılarla ilgili olarak bugün adliyeye sevk edilen 52 kişi arasında, daha önce serbest bırakılan emekli İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Begüm Çelikdelen, İBB İmar Müdürü Ramazan Gülten, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun özel kalemi Kadriye Kasapoğlu, eski CHP Milletvekili Turan Aydoğan, Medya A.Ş. Genel Müdürü Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun ağabeyi Cevat Kaya da bulunmaktadır.

Gazeteci Soner Yalçın, Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun’u gözaltına almak için evlerine gelen polisler ile Ongun çiftinin çocukları arasında yaşananları oda TV köşe yazısında şu şekilde dile getirdi:

“Cumartesi günü… İBB’ye yönelik ikinci operasyonda -Murat Ongun’un eşi- Gözdem’in de gözaltına alındığı haberini öğrenince evlerine gittim. Evde iki çocuk vardı, ne yapıyorlardı? Babalarından sonra anneleri de yine sabah 06.00’da yapılan polis baskınıyla gözaltına alınan iki çocuk ne yapardı bir başına?”

Soner Yalçın, polislerin evde yaptığı aramada yaşanan ilginç anıları da paylaşarak detayları aktardı. Polislerin, evde bulduklarına sevinerek Koray’ın kartondan kumbarasındaki parayı aldığını ve 19 yaşındaki Lal Ongun’un tasarım küpelerine odaklandığını belirtti.

Gözaltına alınan 52 kişinin adli süreci devam ederken, operasyonun detayları merak konusu olmaya devam ediyor.

Related Posts

Yabancı basın, zirveyi Hürriyet’ten takip etti

Türkiye’nin arabuluculuğunda Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilen Rusya-Ukrayna barış görüşmeleri için dünya medyası İstanbul’a akın etti.

Özgür Özel ‘Rahip Brunson’u hatırlattı: Erdoğan o günlerde Trump’a teslim oldu

Özgür Özel ‘Rahip Brunson’u hatırlattı: Erdoğan o günlerde Trump’a teslim oldu

Önce Ege sonra Trakya! Bahar havası beklerken fırtına geliyor

Takvimler yaz aylarını gösterse de havalar hiç öyle durmuyor. Libya’dan gelen sert fırtına önce Ege ardından Trakya’da etkili olacak. Kuvvetli yapış ve fırtına geceleri etkisini artıracak

İran ve Avrupa Birliği, İstanbul’da nükleer anlaşmayı görüştü

İran ile üç Avrupa ülkesi, 2015 nükleer anlaşmasını görüşmek üzere İstanbul’da buluştu. Taraflar ilerleme kaydedilmediğini açıkladı ancak diplomasiye devam etme mesajı verdi.

AB, Rusya’ya yeni yaptırım hazırlıyor

AB, Rusya’ya yeni yaptırım hazırlıyor

Everest’te yorgun düştü: Hayatını kaybetti

Everest’e tırmanmaya çalışan Filipinli dağcı yorgun düştü. 7 bin 900 metre yüksekliğe ulaşan dağcı hayatını kaybetti. Dağcının cansız bedeni, kötü hava koşulları ve lojistik zorluklar nedeniyle kamp alanında bırakıldı.