Van’da mezarlığa şüpheli saldırı: Onlarca mezar gece yarısı tahrip edildi

Van Belediyesi Akköprü Mezarlığı’nda Yaşanan Tahrip Olayı

Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Akköprü Mezarlığı’nda bir dizi tahrip olayı meydana geldi. Olayın ardından sabah saatlerinde mezarlık alanına giden belediye ekipleri, kırık taşlarla karşılaşınca durumu hemen polise bildirdi.

OLAY İNCELEMESİ BAŞLATILDI

Polis inceleme ekibi, saldırıya ilişkin tutanak tutarak suçluları tespit etmek için araştırma başlattı. Aynı zamanda, tahrip edilen onlarca mezarı onarmak için çalışmalara başlandı.

Geçen gece 30’u aşkın mezarın kırıldığı mezarlıkta, dün gece de bilinmeyen kişi ya da kişiler tarafından onlarca mezarın taşları kırılarak tahrip edildi.

Benzer şekilde geçen yıl eylül ayında da, yeni defnedilen onlarca kişiye ait mezarların taşları kırılmıştı.

Related Posts

ABD savaş uçakları Afrikalı göçmenleri vurdu! 35 kişi öldü

Yemen’de Afrikalı göçmenlerin kaldığı bir sığınma merkezine isabet eden Amerikan füzesi, 35 kişinin ölümüne yol açtı.

Hindistan-Pakistan hattında gerilim tırmanıyor: Üst üste dördüncü çatışma

Cammu Keşmir’de 26 kişinin öldüğü saldırının ardından bölgedeki gerilim 4. gününde de devam etti. Hindistan, sınırın Pakistan tarafından ateş açıldığını ileri sürdü.

Tokat’ta aşırı yağış sele neden oldu

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan sağanak, sele neden oldu.

Antalyalılar Konyaaltı Sahili’ne akın etti

Nisan ayının son haftasında havaların iyice ısındı. Antalyalılar ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili’ni akın etti.

Yayla yollarında karla mücadele sürüyor

Giresun’da yayla yollarında karla mücadele çalışmaları sürüyor. Ekipler, yaylalara çıkmaya hazırlanan vatandaşlar için yolları açma çalışmalarını hızlandırdı.

İmamoğlu’ndan operasyon tepkisi: ‘Yatırımcı arkasına bakmadan kaçıyor’

Silivri’de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İBB soruşturmasındaki ikinci dalga gözaltılara tepki gösterdi. İmamoğlu, “Bütün yol arkadaşlarımın, aileleri, çocukları önce Allah’a sonra İstanbullulara emanettir” dedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir